Diensten   -   Professional Organizer   -   Opvoedcoach

Professional Organizer

Het werk van een Professional Organizer is heel breed. Althans, dat kan het zijn. Opruimen, ordenen, structureren, plannen, administreren, budgetteren, organiseren, coördineren etc.
Hierin biedt een Professional Organizer coaching, begeleiding en advies.

Ikzelf richt mij op de particuliere markt en specialiseer mij in een aantal diensten. Ik werk dus bij de mensen thuis. Samen met jou zorg ik op de best mogelijke manieren dat er meer rust, ruimte en overzicht in jouw leven komt.
Want écht: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

De diensten waarvoor je mij als Professional Organizer kunt inschakelen zijn:

 • Organizen in en om het huis (uitzoeken, opruimen, ordenen, plannen etc.)
 • Orde en structuur aanbrengen in het gezin en huishouden, zodat werk/privé-balans (en rust) terugkeert
 • (Digitale) administratie ordenen, budgetteren
 • Verhuizing coördineren
Het doel is om druk en stress bij jou weg te nemen, zodat je meer ruimte en tijd overhoudt voor de dingen die jij belangrijk vindt!
Je kunt altijd contact opnemen om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.
Alles wat wij bespreken, wordt vertrouwelijk behandeld.

Opvoedcoach

Als opvoedcoach ondersteun en begeleid ik ouders en gezinnen bij vraagstukken omtrent de opvoeding van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar.

Opvoeden kan soms een enorme uitdaging zijn. Kinderen en jongeren gaan door allerlei verschillende (ontwikkelings)fases en laten daarbij steeds bepaald gedrag zien. Hoe ga je daarmee om en reageer je wel altijd goed? Het is een wisselwerking en allerlei factoren kunnen er voor zorgen dat een kind echt even vastloopt of van de rails raakt. Als ouder weet je niet altijd wat er speelt en allemaal in dat koppie omgaat.

Bovendien verliezen we in de waan van de dag wel eens onze grip of geduld. En voor je het weet is de sfeer in huis niet meer wat het was... En dat gaat van kwaad tot erger, als een soort sneeuwbaleffect. Terwijl ieder gezinslid baat heeft bij een harmonieuze relatie en sfeer onderling.

Door middel van coaching help ik je graag je kind te begrijpen en op de juiste manier tot elkaar te komen. We zoeken samen naar de juiste opvoedingsstrategie en laten de harmonie in het gezin terugkeren. Uiteraard met de nodige tips & tricks, zodat het gezellig blijft.

Als opvoedcoach help ik je graag bij vraagstukken omtrent o.a.:
 • druk of onbegrepen gedrag
 • niet luisteren of gehoorzamen
 • driftbuien, woede, agressie
 • regels en grenzen
 • eten, slapen, schoolprestaties etc.
 • puberteit
 • en nog veel meer...
De sessies kunnen bestaan uit gesprekken één op één of met (een deel van) het  gezin, observaties, ondersteuning en begeleiding. Informeer naar de mogelijkheden.