Marieke Acda-Schoonakker Professional Organizer en Opvoedcoach

Professional Organizer
en Opvoedcoach

Marieke Acda-Schoonakker

Professional Organizer

Ik ben gediplomeerd Professional Organizer en Opvoedcoach. Ik woon samen met mijn man en twee kindjes in ons fijne huis in Beverwijk.

Mijn verhaal begint niet met ‘Ik heb altijd al geweten dat ik…’. In tegendeel. Ik wist nooit wat ik later wilde worden. Mijn studie SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) heb ik na 4 jaar stopgezet, omdat het toch niet echt mijn ding was. Wel heb ik altijd de drang gevoeld om mensen te willen helpen. Maar hoe..? en waarmee..? Je kunt zoveel kanten op.

De afgelopen jaren heb ik met name salesfuncties bekleed in verschillende branches. Tot ik hoorde van het beroep ‘Opruimcoach’, zoals de Professional Organizer ook wel wordt genoemd. Ik ben mij erin gaan verdiepen en al snel had ik de opleiding afgerond. Mijn talent voor organiseren en structureren, heb ik kunnen aanvullen met kennis en professionele tools en technieken.

Ik help je graag om meer rust, ruimte en overzicht in jouw leven te krijgen!

Opvoedcoach

Nadat ik de opleiding tot Professional Organizer had afgerond en mijn doelgroep had bepaald, ontstond de wens om door te leren en mijn diensten uit te breiden.

Opvoeden is altijd al een favoriet interessegebied van mij geweest. Al tijdens mijn SPH-opleiding en dus lang voordat ik zelf kinderen had, groeide die affiniteit en wist ik dat mijn visie op opvoeding van nature goed zit.

Hoe cliché ook, kinderen zijn de toekomst en dus is het super belangrijk dat ze goed worden opgevoed. Een goede basis, gezonde voeding, normen en waarden, verantwoordelijkheidsgevoel, respect voor mens, dier en milieu, een eigen identiteit met voldoende zelfvertrouwen en nog zoveel meer; het moet niet worden onderschat. Derhalve is deze taak zeker niet altijd makkelijk.

Ik volg de opleiding Opvoedcoach om mijn kennis en kunde nog verder uit te breiden en help je graag bij diverse opvoedingsvraagstukken. (Al dan niet in combinatie met een organizing-opdracht.) Zo zorgen we samen voor meer harmonie binnen het gezin!